Aalborg Bæredygtighedsfestival

Nissen, S. B. (Oplægsholder)

Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag eller oplæg

Beskrivelse

Arrangementet er med overskriften ”Bæredygtig Skolerenovering – Nutidens skole – set med fremtidens øjne”, og programmet er følgende :

•13.00 Velkomst ( PhD studerende Anne Nørkjær Nielsen)
•13.10 Nye perspektiver og processer i renovering af skoler ( PhD studerende Anne Nørkjær Nielsen)
•13.40 Networking / kaffepause
•14.00 Kompetence- og ressource-netværk i fremtidens skolerenovering (VABB04, ved Søren Bülow Nissen)
•15.15 Rumpilot – En vision for skolens rum. Et nyt og spændende efteruddannelseskoncept der sætter fokus på det fysiske læringsrum på landets skoler. v. Direktør Jens Højer, Højer Møbler
•16.00 Tak for i dag

Vores deltagelse i bæredygtighedsfestivalen er et led i forsknings- og udviklingsprojektet ”Værdisættelse af Bæredygtigt Byggeri” (VABB) - under delprojektet ”Energioptimering i renoveringsprojekter – Skoler og institutioner” (VABB04).

Byggeriet er i dag komplekst, og med indførelsen af DGNB bliver det ikke mindre komplekst. Er vi gearet til disse komplekse projekter? Har vi de nødvendige kompetencer, så vi kan løfte opgaven med den måde, vi gør tingene i dag?

Kom og vær med til at debattere og sætte fokus på ”Nutidens skole - set med fremtidens øjne”.

Der er således mulighed for at blive en del af et forsknings- og udviklingsprojekt samt networking blandt de deltagende, hvor vi har inviteret spændende personer indenfor bl.a. den kommunale forvaltning, skoleverden og byggebranchen med arkitekter, ingeniører og entreprenører.


Oplægsholder samt workshopsfacilitator i forbindelse med emnet : Kompetence- og ressource-netværk i fremtidens skolerenovering.
Periode17 sep. 2015
BegivenhedstitelAalborg Bæredygtighedsfestival: null
BegivenhedstypeKonference
PlaceringDanmark