Beskrivelse

The Animationworkshop er medlem af advisory board for projektet BeBully - spil mod digital mobning, i samarbejde med Pilotskoler, Center for Digital Pædagogik og Center for læring.
Projektet er ved Center for Entrepreneurship, ved Erhvervsakademi Aarhus.

Projektgruppen består tre studerende, der med afsæt i vores tværprofessionelle baggrunde arbejder målrettet for at forebygge og bekæmpe fremtidige udfordringer med digital mobning med denne idé. Den fælles motivation bunder i, at de alle har set og oplevet, hvordan mobning kan påvirke det enkelte individ.

Navn: Louise Graversen, Amalie Jegstrup Jensen og Line Jensen
Uddannelse: Læreruddannelsen Aarhus, VIA University College, Professionsbachelor i Innovation og Entrepreneurship, Erhvervsakademi Aarhus

Beskrivelse af rollen:
Forløbet varer ca. 6 måneder og starter i august 2018. Perioden indeholder praktik og udarbejdelse af bachelorprojekt for den/de studerende i virksomheden. Virksomheden kan være startet af én eller flere studerende, og man er tilknyttet alle studerende i virksomheden.
Vi lægger op til, at du mødes med virksomheden ca. 3-5 gange i løbet af perioden, men det aftaler I selvfølgelig individuelt. Det er dog et krav, at der arrangeres mindst 3 møder.
De studerende vil have flere sparringspartnere tilknyttet, der derved fungerer som et advisory board for virksomheden. Vi foreslår, at der holdes fælles møder, hvor alle medlemmer deltager.
Efter de ca. 6 måneder evalueres forløbet, og din eventuelle fremtidige tilknytning til virksomheden diskuteres. En fremtidig tilknytning kan f.eks. være som forsat deltager i advisory board, bestyrelsesmedlem, partner, investor eller andet.
Den studerendes praktikvejleder vil sandsynligvis kontakte dig i løbet af perioden med henblik på en snak om forløbet.
Periode1 aug. 20181 feb. 2019
Arbejd forErhvervsakademi Aarhus, Danmark
Grad af anerkendelseNational

Emneord

  • Æstetik, design og medier
  • consultancy