ATU Sommercamp 2020: Data om dig og de andre. Mental sundhed

Sabra, J. B. S. (Deltager), Pedersen, H. (Deltager), Anne Harrits (Arrangør), Peter Meldgaard (Deltager), Carsten Obel (Chairman)

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerWorkshop

Beskrivelse

Aktør i ATU Sommerskole 2020 program omkring Mental Sundhed under COVID-19 i Danmark. The Animation Workshop arrangerede og afviklede et workshopforløb for unge:

Workshop 6: Kollektive visuelle refleksioner om det at være ung
Corona har haft stor indflydelse på dagligdagen for alle danske unge. Hvordan har det været for dig som ung og skoleaktiv, at skulle se hele sin tilværelse og fremtid ændret? Hvilke normer, vaner og rutiner har været påvirket, og hvordan har du oplevet det? Hvad har du selv gjort for at 'cope' med tilværelsens nye betingelser? Sammen med et hold grafiske illustratorer og dygtige animatorer fra The Animation Workshop/VIA University College i Viborg sætter vi streger og farver til dine erfaringer - og gør dem til kollektive visuelle refleksioner om det at være ung i en coronatid.

Workshoppen blev ledt af Hanne Pedersen fra TAW, og støttet af 5 studerende fra uddannelses Grafisk Fortællling samt Peter Meldgaard, animationskonsulent fra animationsmiljøet i Viborg.

På workshoppen deltog 29 unge ATU'er (gymnasieelever i program for talentfulde unge.)

Foruden at lede workshoppen, blev der foretaget grafisk facilitering af oplæg og produktion og udarbejdlese af visuelle illustrationer af de unges emner samt illustrerede referater.
Periode30 jun. 2020
BegivenhedstypeAndet
PlaceringHerning, Danmark
Grad af anerkendelseRegional

Emneord

  • Æstetik, design og medier
  • applied comics