Blendend Learning - MIL ved AAU

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerSeminar

Beskrivelse

Modulet "Design og implementering af blended learning i praksis" er et valgmodul på Master i IKT og Læring.

Modulet betragter blended learning som en lærings-, uddannelses- og undervisningsform, der blander forskellige læringsformer, forskellige teknologier og forskellige tilstedeværelsesformer. Dermed går modulet et skridt videre end den traditionelle opfattelse af blended learning som en blanding af IKT-støttede og ikke-IKT-støttede læringsformer.

Grundtanken bag modulet er, at design og implementering af denne form for blended learning i praksis må trække på viden om udvikling af IKT-didaktisk design og udvikling af organisationer med IKT. Ambitionen er at favne det omstillingsarbejde, der knytter sig til implementering af blended learning i praksis.

Modulets indhold koncentrerer sig om grundlæggende viden og væsentlige resultater inden for design, implementering og evaluering af blended learning i organisationer og institutioner. Modulet trækker dels på forskning i organisatorisk omstilling til blended learning og dels på forskning i design og IKT og organisatorisk omstilling i bredere forstand.

Du skal gennem modulet dokumentere og reflektere over design af blended learning i egen organisation. Modulet berøres således:

Metoder til

Undersøgelse af brugerbehov
Didaktisk design og afprøvning af blended learning.
Relevante teoretiske emner inden for

Design af blended learning
Implementering af blended learning i organisationer.
Periode30 aug. 20131 nov. 2013
BegivenhedstypeKonference
PlaceringAalborg, Danmark