Brugen af digitale medier i vuggestuer og børnehaver

Aktivitet: Rådgivning - typerProjektsparring

Beskrivelse

Opgavens indhold: Projektets ide er at udvikle og kvalificere anvendelsen af digitale medier (smartphones og tablets) i pædagogisk praksis – og på Mål for aftagers udbytte: Projektets ide er at udvikle og kvalificere anvendelsen af digitale medier (smartphones og tablets) i pædagogisk praksis – og på pædagogens didaktiske opgave i forhold til at udvikle læringsmiljøer, hvor pædagogens didaktiske opgave i forhold til at udvikle læringsmiljøer, hvor digitale medier indgår.
digitale medier indgår.
Kompetenceudvikling af projektets deltagere. Der tænkes her på tilegnelse af konkrete håndværksmæssige kompetencer i forhold til anvendelse af smartphones og tablets.
Metodik og arbejdsform: Projektet er defineret som et aktionslæringsforløb. Projektet arbejder induktivt - med aktionslæring – milepæle vil således udformes undervejs og i samarbejde mellem deltagerne. Dette underbygges endvidere af projektets brugerdrevne sigte.
Begrundelse for valg af metodik og arbejdsform: Giver mulighed for at læring og udvikling kan integreres i det daglige arbejde.
Periode1 jun. 201231 aug. 2013
Arbejd forUkendt ekstern organisation, Danmark
Grad af anerkendelseNational