Cookery

  • Charlotte Elisabeth Mithril (Deltager)

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerKonference

Beskrivelse

Fødevareproduktion og fødevareteknologi – En dansk styrkeposition i dag og i fremtiden
I Danmark har vi en styrkeposition når det gælder produktion af fødevarer, specialiserede fødevaremaskiner og procesudstyr. Hvordan udvikler vi den position i fremtiden? Det kræver, at de teknologiske muligheder udnyttes, at vi konstant arbejder med produktionsoptimering og reducering af spild, og at vi udnytter kompetencer på tværs af værdikæden.
Derfor inviterer DI Fødevarer, Industrisamarbejdet og netværket MMFoodTech til konference d. 31. maj 2016 i Cookerys nye videnscenter og showroom i Odense, hvor vi sætter fokus på innovation, udvikling og eksport på tværs af værdikæden i den danske fødevareindustri – fra komponentleverandør til fødevareproducent.
Bliv klogere på, hvilke konkurrenceparametre danske fødevare- og udstyrsproducenter skal have fokus på og få konkrete eksempler på, hvordan samarbejde på tværs, er vejen til at opnå nye innovative løsninger.
Målet med dagen er at give indblik i de tendenser, der præger fødevarebranchen i år 2016, og give konkret inspiration til, hvordan danske fødevare- og udstyrsproducenter kan udnytte de markedsmuligheder tendenserne medfører.
Periode31 maj 2016
BegivenhedstypeKonference
PlaceringOdense, DanmarkVis på kort