DEN KOLLABORATIVE ARBEJDSPLADS

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerKonference

Beskrivelse

For virksomheder i Danmark, der ofte arbejder med højkvalitetsprodukter, små stykserier, hyppige skift, og med krav om stor fleksibilitet, kan der være spændende potentialer at hente ved brug af kollaborative teknologier. Det gælder for både de største og de mindre virksomheder.

På MADE Open Lab den 27. august 2019 kan du indhente inspiration til arbejdet med de samarbejdende robotter. Du får mulighed for at opleve kollaborative teknologier og komme i dialog med eksperter på området.

Erfaringer, fremtiden og menneskelig interaktion

Dagen byder på korte oplæg fra eksperter og virksomheder, der bringer os rundt om aktuelle trends og erfaringer med kollaborative teknologier. Fra Novo Nordisk får du et indblik i virksomhedens visioner og erfaringer med kollaborative robotter. Antropolog James Wallace gør dig klogere på den menneskelige vinkel, og taler om hvilke overvejelser, du skal gøre dig for at designe den mest optimale kollaborative arbejdsplads. Dansk Metal deler ud af deres indsigt i både muligheder og udfordringer, som fagforeningen ser, i arbejdet med kollaborative robotter. Endelig præsenterer Teknologisk Institut et kig på de forskellige teknologier, der allerede findes i dag og dem, som du kan købe i overmorgen.

Open Lab – demonstrationer af robotter

På Open Lab kommer du helt tæt på løsninger inden for kollaborative robotter, og du kommer i dialog med specialisterne og virksomheder som DanRobotics, 4TECH, Universal Robots, Enabled Robotics, EffiMat, Robot Nordic, Eltronic og Omron.

På dagen møder du specialister, og du får muligheden for at komme i dialog om behov i din virksomhed. Det gælder, hvad enten du er på udkig efter robotter til at håndtere metalemner, fødevarer eller interne logistikopgaver, hvor interaktionen mellem menneske og robot kommer i fokus.

Vi glæder os til at dele viden med dig!
Periode27 aug. 2019
BegivenhedstypeWorkshop
PlaceringOdense, Danmark
Grad af anerkendelseNational

Emneord

  • robotteknologi