Det perfekte menneske

  • Frank Juul Agerholm (Oplægsholder)

Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag eller oplæg

Beskrivelse

Hvad vil det sige at være perfekt?

Perfektion er et ideal. Og som alle idealer, kan det til tider virke svært at begribe. Ikke desto mindre kan det være særdeles nærværende i vores hverdag. Det kan være en forventning, vi aldrig helt føler, at vi kan møde. Det kan være et mål, som vi ihærdigt arbejder imod. Det kan være den drøm, vi har for samfundet, og for vores eget liv.

//Foreningen AU-Talks inviterer til dialog om, hvad det perfekte menneske er den dag i dag, hvad det før har været, og hvilken betydning idealet om perfektion har for os alle.
Det foregår onsdag den 2. november fra 16:15-17:30 i Studenterhusets Café.
Formatet vil bestå af to oplæg leveret af et sæt dygtige forskere, der hver repræsenterer forskellige institutioner og videnstraditioner. Det drejer sig om Lasse Nielsen, PhD. i statskundskab og adjunkt ved Aarhus Universitet, og Frank Juul Agerholm, lektor i pædagogisk filosofi fra VIA University College.
Med deres unikke perspektiver får vi indsigt i debatten om perfektion, både på det individuelle og det samfundsmæssige niveau.

Oplægsholderne indleder begivenheden med korte indlæg om, hvordan "det perfekte menneske" figurerer i deres videnstraditioner. Derefter åbnes der til en dialog, hvor publikum, arrangører og oplægsholdere i fællesskab drøfter emnet.
Formålet er ikke, at finde absolutte svar - formålet er dialog. AU-Talks er en ny, tværfaglig studenterforening, der ønsker at danne bro mellem grene af universitetsmiljøet, som sjældent mødes i en faglig kontekst.
Vi håber derfor på, at vores kommende arrangement kan vække interesse - kom glad til spændende og tværfaglig dialog, og tag del i vidensudvekslingen!"
Periode2 nov. 2016
Sted for afholdelseStudenterhus Århus

Emneord

  • Sundhed, ernæring og livskvalitet
  • sundhedstendenser