Digital udviklingsdag

Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag eller oplæg

Beskrivelse

Fremtidsforsker og foredragsholder Liselotte Lyngsø fra Future Navigator vil løfte sløret for fremtidens arbejdsmarked og trends. Hun indvier os i de krav, som et samfund i hastig forandring stiller til elever på uddannelserne. Hertil vil speciallæge, forfatter og stifter af sunddigital.dk, Imran Rashid, gøre os klogere på, hvad teknologien betyder for de unges sociale kompetencer.

Et program pakket til bristepunktet
Konferencens program styres dagen igennem af Christiane Vejlø, digital trend- og fremtidsanalytiker, blogger og foredragsholder. Hun er desuden formand for dataetisk råd og vært på radioprogrammet ”Elektronista”. Om formiddagen har vi blandt andre inviteret Claus Rosenkrands Olsen, uddannelseschef i Dansk Erhverv, Kasper Sand Kjær, formand for Dansk Ungdoms Fællesråd og medlem af Disruptionsrådet og Klaus Kvorning Hansen, formand for Dansk ITs udvalg for digitale kompetencer. De giver hver deres perspektiv på, hvordan vores elever får mulighed for at udvikle et digitalt tankesæt og på hvordan, digitale teknologier bliver en integreret del af undervisningen.

I to temasessioner tager vi fat på emner som Computational Thinking, fremtidens læring, digital læring og digitale læringsredskaber og meget mere.
Periode14 nov. 2018
Sted for afholdelseRegion Nordjylland, Danmark
Grad af anerkendelseRegional