Etnografiske studier i Innovative LæringsKontekster (Ekstern organisation)

Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlem af nationalt netværk

Beskrivelse

Forskningsgruppen gennemfører etnografiske studier og forskningsbaseret evaluering af innovative uddannelsesprojekter i skolastiske, professionsorienterede og akademiske læringskontekster. Projekterne har et stærkt netværk og projektudviklingen foretages i tætte forbindelser mellem de involverede institutioner og de nationale og internationale forskernetværk.
I relation til forskningsgruppens fælles temaer gennemføres aktuelt forskningsbaseret evaluering af projekter i interprofessionalitet (Projekt InterTværs), online læring (projekt NETuddannelsen) og game-baseret professionslæring (Innovationsprojekt i dyrlægestudiet). Gennemgående arbejder forskningsgruppen med problemstillinger der knytter sig til organisations- og pædagogikudvikling i skolastiske og kliniske læringskontekster, professionsorienterede læringsstrategier, kompetenceudvikling og professionsidentitet.


Netværkets tilhørsforhold: Københavns Universitet, Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Afdelingen for Pædagogik
Periode1 feb. 2014 → …
Sted for afholdelseEtnografiske studier i Innovative LæringsKontekster

Emneord

  • forskning
  • Etnografiske uddannelsesstudier
  • læreprocesser