Få mere ud af LinkedIn og Twitter

Tørring, R. B. (Deltager)

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerWorkshop

Beskrivelse

FÅ MERE UD AF LINKEDIN OG TWITTER
Det handler om meget mere end likes og shares. Lær at arbejde strategisk og professionelt med de sociale medier og udnyt de mange muligheder.

På dette kursus får du viden om, hvordan du kan få meget mere ud af LinkedIn og Twitter – hvad enten du er medarbejder eller leder på UCN. Du får konkrete tips og tricks til at komme godt i gang, nyttig viden om teknikken og tonen og ikke mindst, hvordan du kommunikerer så skarpt, at det for alvor giver effekt.

Vi kommer også omkring, hvordan du styrker dit netværk, synliggør din viden og opdyrker nye samarbejdsrelationer. Du lærer også at finde og følge fagligt relevant indhold på de sociale medier og måske endda at sætte dagsordner inden for dit fagområde på de sociale medier.
Du får i forløbet mulighed for selv at sætte mål for din aktivitet på de sociale medier og arbejde målrettet med at nå dem.Forløbsbeskrivelse

Forløbet består af to halve kursusdage. Den første vil vare fire timer, hvor du vil få en gennemgående introduktion til LinkedIn og Twitter. Den sidste kursusgang vil vare tre timer og vil finde sted omkring 2-3 måneder efter første kursusgang, hvor vi sammen følger op på dine erfaringer med brugen af de sociale medier. Mellem de to kursusgange vil du, hvis du har lyst, blive en del af en læringscirkel-gruppe sammen med andre deltagere fra kurset. Du vil på første kursusgang blive introduceret til læringscirklerne, så du er godt klædt på til at gå i gang. Herefter vil du cirka en time hver anden uge skulle mødes med din læringscirkel (fysisk eller virtuelt) – sammen vender I jeres erfaringer, sparrer og yder støtte, så I sikrer fokus på jeres mål og udvikling.
Periode22 okt. 2019
BegivenhedstypeWorkshop
PlaceringAalborg, Danmark
Grad af anerkendelseLokal