Filmfremvisning og animations workshop til SLASH Festival under Holstebro Festuge 2017

Sabra, J. B. (Oplægsholder), Pedersen, H. (Oplægsholder)

Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag eller oplæg

Beskrivelse

The Animation Workshop og Animated Learning Lab fremviste bachelor film 2017 samt udvalgte kunstneriske produktioner og forestod en stop-motion animationsworkshop for børn og unge under SLASH festival 2017 i forbindelse med Holstebrofestuge 2017 i Holstebro.

SLASH er en summende bydel fuld af oplevelser og vil gennem hele festugen invitere til daglige events.
Med Slagteriet som tema vil lokale og udenlandske kunstnere og artister udtrykke sig igennem musik, performance, kunst, dans, teater, ny-cirkus, film og litteratur og hver aften bringe det nedlagte Slagteri til live igen.

Med udgangspunkt i slagteriets historie gives der en ramme for projektet, og forbinder den til lokalhistorie, industri og kultur i Holstebro. Den tematiske ramme for SLASH er ”dekonstruktion og genopbygning.” Både i forhold til Slagteriet og hvordan forladte bygninger kan og bør føre til nye fremtidsvisioner, fremfor nedbrydning og opbyggelse af nyt. Men også en ramme i forhold til den tværfaglige kunstskabelse hvor nye former og vaner gentænkes og øves gennem festugen. Dekonstruktion og genopbygning vil derfor gennem humor og ekstravagance danne inspiration for de enkelte performances, workshops, artister, kunstinstallationer og miljøer på slagterigrunden og nyt liv på Slagteriet vil genopstå, men i mærkelige og anderledes former.

SLASH er et skandinavisk tværkulturelt projekt mellem Finland, Danmark, Norge, Sverige, og Island med fokus på tværfagligt kunstskabelse. Omdrejningspunktet er de flydende grænser mellem scene og beskuer som udviskes og hvor beskueren, uden at blive udstillet, bliver aktive medskabende aktør. Desuden er SLASH en platform for udveksling af kapacitet og kunstnerisk forskning i nye måder at bryde skellet mellem kunst og liv og udbygge tværfagligt kunstskabelse.
Periode10 jun. 201718 jun. 2017
BegivenhedstitelSLASH festival: Holstebro Festuge
BegivenhedstypeAndet
PlaceringHolstebro, Danmark
Grad af anerkendelseRegional

Emneord

  • animation
  • expert talks
  • Æstetik, design og medier