Beskrivelse

Et indblik i en forskers verden
Til Forskningens Døgn 2022 udarbejdede Forskningscenter for byggeri, energi, vand og klima en event, der skulle formidle igangværende projekter omhandlende drikkevandsforsyning, bæredygtigt byggeri, energi og klima. Arrangementet foregik på VIAs campus i Horsens og var fordelt på to store udstillingsbokse/-rum, der var udarbejdet til formålet.
Gennem VR-briller og fotoudstilling kunne deltagerne få indblik i en forskers verden ved blandt andet at se og mærke på det udstyr, forskerne bruger, når de laver forsøg.
Eventen var bygget op omkring to udstillingsbokse/-rum. I den ene boks var der to forskellige VR-stationer, hvor der var mulighed for hhv. opbygning af tagkonstruktioner og bevægelse i et virtuelt udstillingsrum, hvor flere forskellige forskningsprojekter var udstillet via. videoer, modeller, plancher mv. I den anden boks var der fotoudstilling med fokus på en kombination af æstetisk interessante nærbilleder af forskningsudstyr og situationsbilleder, der viste eks. prøvetagningsaktiviteter. Til fotoudstillingen var der også udstillet prøveudstyr og beskrivelser af konkrete projekter og anvendelsen af det tekniske udstyr.
Periode26 apr. 2022
BegivenhedstitelForskningens Døgn 2022
BegivenhedstypeAndet
PlaceringHorsens, DanmarkVis på kort
Grad af anerkendelseNational

Emneord

  • Byggeri, miljø og energi
  • Forskning