FREJS Fødevarekonference 2020

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerKonference

Beskrivelse

Færre og færre er landbrugere i traditionel forstand ‍. Men produktionen af fødevarer fortsætter og folk i byerne søger i stigende grad at komme tættere på den mad 凌, som naturligt stadig er helt central del af vores liv.

Fødevarefællesskaber, selvforsyningsprojekter og helt nye dyrkningsmuligheder spirer frem . Derudover har teknologi og omstruktureringer i samfundet muliggjort at visse dele af fødevareproduktionen kan rykke tættere på byen . Vertical farming og taghaver er eksempler herpå. Men Danmark er stadig et land med en stor fødevareproduktion og -eksport, og det traditionelle landbrug består .

Med årets konference sætter vi fokus på, hvordan fremtidens landbrugere kan udvikle fødevareproduktionen både på landet og i byen. Vi vil bidrage til en fremtid, hvor landbrugere på landet såvel som i byen samles om at skabe et mere bæredygtigt Fødevaredanmark
Periode26 nov. 2020
BegivenhedstypeKonference