Hvordan skaber vi e-læring

Niels Henrik Helms (Foredragsholder)

  Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag eller oplæg

  Beskrivelse

  E-læring dækker over mange forskellige måder at kombinere læring og teknologi. I Danmark har vi ikke haft særlig meget fokus på Instructional Design. Men netop designet af aktiviteter, de planlagte interaktioner og relevante læringsmål er af afgørende betydning for, hvorvidt e-læring bliver en succes for både deltager og organisation.

  Konferencen præsenterer erfaringer, principper og gode eksempler på hvordan e-læring kan designes. Det giver inspiration til både nye på området og dem, der har været med i mange år. Konferencen henvender sig både til offentlige og private virksomheder, der udvikler og leverer e-læring og til de organisationer som udvikler e-læring inhouse.

  Formålet med konferencen er at give inspiration til e-læring, der virker. Det vil sige læringsdesigns, hvor der er en stærk sammenhæng mellem organisationernes kompetenceudfordringer, og deltagernes oplevelser og læring.

  Fra Instructional Design til designbaseret læring. Mange taler om didaktisk design, men hvad er det der sker når vi begynder at opfatte den didaktiske proces som en designproces? Niels Henrik Helms diskuterer begrebet didaktisk design – og giver eksempler på fra professionsuddannelser og erhvervsuddannelser, hvor it, læring og design har været i dynamisk samspil.
  Periode16 jan. 2013
  BegivenhedstitelHvordan skaber vi e-læring
  BegivenhedstypeKonference
  PlaceringKøbenhavn, Danmark

  Emneord

  • e-læring