Innovation, projektledelse og konceptudvikling (Modul 11-LFS)

Palle Andersen, L. (Underviser)

    Aktivitet: Andre aktivitetstyperUndervisningsforløb

    Beskrivelse

    Læringsmål: Viden om og forståelse for:
     Metoder til at arbejde projektorienteret
     Innovation og projektledelse
     Lovgivning relateret til borgerens rettigheder, samt til drift af virksomhed
     Markeds- og konkurrenceforhold
     Markedsføring af nye produkter og koncepter
     Etiske dilemmaer i relation til ledelse

    Færdighed i:
     At arbejde projektorienteret
     At analysere og vurdere produkt-, forbruger- og virksomhedsprofil, samt markedsføringsstrategi

    Kompetence til:
     Selvstændigt at kunne initiere, gennemføre og håndtere komplekse situationer relateret til nye produkter indenfor måltider, fødevarer og service
     At håndtere og identificere problemstillinger relateret til innovation, konceptudvikling og marked
     At udvikle og evaluere produkt-, forbruger og virksomhedsprofil
     At udvælge relevante forskningsresultater

    Undervisnings- og arbejdsformer: Veksler mellem oplæg, diskussioner i plenum, gruppearbejde og individuelle øvelser. Studerende udarbejder forretningsplaner og tilhørende teoretiske refleksioner til de enkelte punkter i denne.
    Begrundelse for valg af undervisnings- og arbejdsformer: Optimere læringen ved at variere undervisningsformen. Tvugne teoretiske refleksioner over de enkelte punkter i forretningsplanen, så der bliver belæg for påstande og konklusioner.
    Periode2012 → …
    Sted for afholdelsePostDanmark, Danmark