L'Oreall - UNESCO - For Women In Science Prisuddeling 2019

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerKonference

Beskrivelse

Deltagelse i L'Oreall - UNESCO For Women In Science Award prisuddeling 2019 i samarbejde med Videnskabernes Selskab.

For Women in Science er en global, årligt tilbagevendende prisuddeling indstiftet af L’Oréal og UNESCO, der skal få de gode rollemodeller blandt kvinder i naturvidenskabelig forskning frem i lyset – og tiltrække flere kvinder til de naturvidenskabelige fag.

Tre unge kvindelige forskere er hvert år blevet hædret med L’Oréal-UNESCO For Women In Science-priserne, som L’Oréal uddeler i samarbejde med den danske UNESCO-nationalkommission og Videnskabernes Selskab. Onsdag den 15. maj 2019 blev priserne overrakt ved en ceremoni i den smukke Pompejisal på Carlsberg Akademi.

Som protektor for Den Danske UNESCO-Nationalkommission overrakte HKH prinsesse Marie priserne og holdt forinden en tale om udfordringen med at få flere kvinder i forskning på topniveau.

Efterfulgt af en tale af Scientific Director for L’Oréal Danmark, Jeanette Haugel-Nielsen, fortalte prismodtager fra 2017, Kirsten Marie Ørnsbjerg Jensen (KU), om, hvilken ændring det har gjort for hende at modtage prisen. Kirsten blev i marts 2019 hædret som 1 af 15 ”International Rising Talent” blandt For Women in Science-prismodtagere fra 117 lande.
Periode15 maj 2019
BegivenhedstypeAndet
PlaceringKøbenhavn, DanmarkVis på kort
Grad af anerkendelseInternational

Emneord

  • Æstetik, design og medier
  • network development