MADE Open Lab

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerSeminar

Beskrivelse

MADE Open Lab - Nye løsninger og aktuelle trends inden for automation og kollaborative robotter

Se de nyeste løsninger og kig ind i fremtiden for automation og kollaborative robotter

De kollaborative robotter er i høj kurs hos mange danske produktionsvirksomheder, der gerne vil have robotter, som kan arbejde tæt sammen med mennesker og nemt flyttes og omstilles til nye opgaver i
produktionen.

På MADE Open Lab den 28. august får du mulighed for at se de nyeste automationsløsninger inden for kollaborative robotter – og du har chancen for at starte dialogen med leverandører og eksperter om sikre, fleksible robotløsninger i din produktion.

Innovation, simulering og sikkerhed
Dagen byder først på korte oplæg, der kommer hele vejen rundt om aktuelle trends og problemstillinger inden for automation med kollaborative robotter. Du hører fra Universal Robots om innovationsarbejdet med kollaborative robotter.
Fra Engskov Maskinfabrik får du et aktuelt og konkret eksempel på simulering af mulige robotopgaver i produktionsvirksomhed, der fremstiller store, komplicerede emner til industrien.
Endelig giver SDU samt Grundfos et indblik i sikkerhedsovervejelserne omkring kollaborative robotter i produktionen, og hvordan sikkerheden påvirker løsningerne.

Open Lab – demonstrationer af robotter
På Open Lab kommer du til at se et væld af forskellige robotløsninger i praksis.
En række virksomheder og specialister viser deres produkter og løsninger frem med muligheden for at komme i dialog om behov i din virksomhed – hvad enten du er på udkig efter robotter til at håndtere metalemner, fødevarer eller logistikopgaver
Periode28 aug. 2018
BegivenhedstypeKonference
PlaceringOdense, Danmark
Grad af anerkendelseNational

Emneord

  • robotteknologi
  • innovation