Master Og Public Governance - modul Personligt udviklingsforløb (PUF)

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerSeminar

Beskrivelse

Master Og Public Governance - modul Personligt udviklingsforløb (PUF)

PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB (PUF)
Formålet med det personlige udviklingsforløb (PUF) er at skabe udvikling for den enkelte leder, både mht. faglig og personlig udvikling. Udgangspunktet for forløbet er lederes personlige udviklingsplan der konkretiseres i et lederudviklingsprojekt, som både rummer faglige og personlige udfordringer for lederen. Gennem arbejdet med at definere og gennemføre faglige og personlige udviklingspunkter i egne praksis via deltagelse i en række forskellige læreprocesser og øvelser udvikles den studerendes evne til at omsætte ledelsesfaglig viden til handling i egen organisation, samt evne til kontinuerligt at arbejde med personlig og faglig udvikling som en del af ledelsesfagligheden.

Formålet med PUF er, på solid teoretisk grund, at udvikle den studerendes personlige lederskab i samspillet mellem egen person (’indersiden’) og den organisatoriske opgave (’ydersiden’) indenfor den offentlige sektors institutionelle kontekst.

Modulet skal således styrke opgaveløsningen i den studerendes organisation ved hjælp af teoristøttede eksperimenter med, indsigt i og refleksion over det personlige lederskab.

Holdet inddeles i faste læringsgrupper. Til hver læringsgruppe er tilknyttet en vejleder. Læringsgrupperne forventes at mødes som led i undersøgelsen i hinandens organisationer jf. nedenstående beskrivelse af PUF-forløbet. Disse møder er ikke skemalagt på forhånd, men aftales inden for hver læringsgruppe.

Bemærk: Forudsætningen for at kunne deltage i modulet er, at MPG-modulet "Ledelsesfagligt grundforløb" forinden er bestået.

Du kan læse nærmere om faget "Personligt udviklingsforløb" - PUF (5 ECTS)
Periode1 feb. 202131 jan. 2022
BegivenhedstypeKonference
Grad af anerkendelseNational

Emneord

  • Ledelse, organisationsudvikling og innovation
  • Offentlig ledelse