Mejeriteknisk selskab

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerSeminar

Beskrivelse

CIP - indsigt og potentiale

Cleaning In Place (CIP) er alfa og omega i alle mejerier. Et mejeri med rengøringen under kontrol kan sikre den høje produktkvalitet, men det er også på dette område, at man kan komme rigtigt galt afsted. Seminaret vil tage afsæt i nogle af de grundlæggende forhold omkring CIP – principperne og metoder. Vi starter dagen med at høre om hvordan projektering og design af et helt nyt CIP-anlæg, kan forgå, og hvad man kan opnå ved at CIP-anlægget er skræddersyet til procesanlægget.
Der vil være indlæg om optimering af CIP-anlæg via ”big data” og hvordan en CIP optimeringsrejse kan medføre store besparelser, om opbygning og krav til effektive CIP-anlæg, samt om hvordan man bedst optimerer CIP-rengøring i forhold til miljø, ressourceforbrug og rengøringskvalitet herunder styring af den effektive rengøring efter behov i stedet for tid. Det vil også blive belyst hvordan rengøringskvaliteten bedst kontrolleres og valideres samt et bud på hvad fremtidens rengøringsmidler kan være.

Seminaret tilbydes både som alm. seminar ved fysisk deltagelse på Hotel Legoland og som online-webinar med personligt link. Derudover kan der købes adgang for op til 5 online-deltagere fra samme virksomhed og site.
Periode19 nov. 2020
BegivenhedstypeSeminar