Modul 3: Fødevarer & forbrug

  • Hanne Kjærsgaard (Underviser)

Aktivitet: Andre aktivitetstyperUndervisningsforløb

Beskrivelse

Læringsmål: Viden om og forståelse for:
- udvalgte råvarers egenskaber
- processen ved fødevare- og måltidsproduktion fra råvare til tilberedt produkt
- kulinarisk kvalitet
- fødevaresikkerhed og emballage
- bæredygtighed
- sensorik
- forbrug, forbrugerpolitik og markedsføring i relation til relevant lovgivning
Færdighed i:
- at anvende forskellige metoder til vurdering af fødevarer og måltider i forbindelse med
Undervisnings- og arbejdsformer: Vekselvirkning mellem klasseundervisning, gruppearbejde og praktiske øvelser, tværfagligt arbejde med modulets problemstillinger. Power point præsentationer
Begrundelse for valg af undervisnings- og arbejdsformer: Understøttelse af de studerendes læring
Periode2013 → …

Emneord

  • kvalitet