Nationale Legekunst Dage 2023

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerKonference

Beskrivelse

Siden 2019 har børn, pædagoger, kunstnere, kulturformidlere og musik- & kulturskoleundervisere fra 23 kommuner LegeKunstet sammen. Det har boblet af samskabelse og æstetiske processer i hele landet. De yngste børn har været modige sammen med deres hverdagsvoksne og det har givet beskidte fingre, glød i kinderne og stjerner i øjnene.

På denne afsluttende konference samler vi op på, hvad LegeKunst har ført med sig og vi glæder os til at Center for Kulturevaluering (AU) præsenterer deres evaluering af LegeKunst projektet.

Det er også tid til at kigge udover egen horisont og derfor går LegeKunst i dialog med indbudte eksterne projekter og indsatser, der også beskæftiger sig med leg, dannelse, kunst og kultur i dagtilbud.

Ingen LegeKunst Dage uden saloner! Viborg Kommune byder på dialogforum om LegeKunst, Faaborg-Midtfyn Kommune følger de små fodspor på stien, Tórshavn Kommune deler deres LegeKunst-praksis, hos Kunstmuseet Kunsten åbner kunstværkerne op til leg og læring, du får styrket dit legemod i Levende Legekulturs salon og du inviteres til ’playjam’ sammen med Playful Learnings Leg for Dig
Periode1 jun. 2023
BegivenhedstypeKonference
PlaceringViborg, DanmarkVis på kort
Grad af anerkendelseNational

Emneord

  • Børn og unge
  • æstetik
  • Uddannelse, professioner og erhverv
  • pædagoguddannelse