Nordjyske Gymnasiers Talentakademi

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerWorkshop

Beskrivelse

Nordjyske Gymnasiers Talentakademi er et samarbejde mellem UCN, AAU og de nordjyske gymnasier. Talentfulde gymnasieelever fra hele Nordjylland præsenteres for velfærdsteknologi, uddannelse og forskning på UCN.

Nordjyske Gymnasiers Akademi er en fælles koordineret indsats for talentfulde elever i Nordjylland. Målet er at sikre talentfulde elevers trivsel, udfordre dem på et passende niveau, med en passende progression og samtidig løfte klassernes niveau generelt. Talentakademiet er bygget op om, at talentfulde elever deltager i tre akademidage pr. semester i tre semestre, hvor både skolebaserede aktiviteter og aktiviteter regionalt i samarbejde med de videregående uddannelser og erhvervsliv er på programmet.
Indsatserne kan fungere som brobygning (øjenåbner) til de videregående uddannelser i Nordjylland og til de nordjyske virksomheder. Formålet er at etablere et tættere samarbejde og et varigt netværk mellem gymnasiale ungdomsuddannelserne, de videregående uddannelser og det nordjyske erhvervsliv.

Elever fra gymnasiale uddannelser kan deltage i Talentakademiet, hvilket i praksis vil sige elever fra stx, htx, hhx og VUC.
Periode24 okt. 2017
BegivenhedstypeUdstilling
PlaceringAalborg, DanmarkVis på kort
Grad af anerkendelseRegional

Emneord

  • robotteknologi
  • naturvidenskabelige fag
  • ungdomsuddannelser
  • sundhedsteknologi