Procesvejlederkursus i kommunikation II

Annegrethe Nielsen (Konsulent), Ringby, B. (Konsulent)

Aktivitet: Rådgivning - typerKursusvirksomhed

Beskrivelse

Opgavens indhold: Dette kursus retter sig mod at videreudvikle og vedligeholde kompetencer til at undervise i praktisk professionel kommunikation med anvendelse af situationsspil, video, gruppefeedback med eller uden skuespillere. Kurset bygger direkte ovenpå tidligere afholdte kurser i procesvejledning og kommunikationstræning.
Mål for aftagers udbytte: Dette kursus retter sig mod at videreudvikle og vedligeholde kompetencer til at undervise i praktisk professionel kommunikation med anvendelse af situationsspil, video, gruppefeedback med eller uden skuespillere. Kurset bygger direkte ovenpå tidligere afholdte kurser i procesvejledning og kommunikationstræning.
Metodik og arbejdsform: Kurset vil være meget deltagerorienteret og karakteriseret af høj deltageraktivitet. Vekslende mellem oplæg, situationsspil, gruppediskussioner, videoanalyse og procesvejledning under vejledning.
Begrundelse for valg af metodik og arbejdsform: Vi har god grund til at tro at det er mest effektivt at lære i en vekselvirkning mellem teoretisk input og træning af færdigheder.
Periode6 aug. 201510 aug. 2015
Arbejd forUkendt ekstern organisation, Danmark
Grad af anerkendelseNational