Region Sjællands diplomlederuddannelse

Hartmann, K. (Projektleder), Jacqueline Amholt (Deltager), Lone Sigmann Cantio (Deltager), Jesper Kreutzmann (Deltager), Erik Vestergård (Deltager), Troest, C. (Deltager), Hamilton Brown, M. (Deltager), Murphy, T. (Deltager)

Aktivitet: Rådgivning - typerProjektgennemførelse

Beskrivelse

Opgavens indhold: Samarbejde med Region Sjælland om at udbyde Diplomuddannelsen i ledelse, så uddannelsen får størst mulig effekt på Region Sjællands samlede ledelsesudvikling. I samarbejde med Region Sjællands HR har vi fokus på aktiviteter før, under og efter diplommodulerne, som kan øge transfer og effekt. Forløbet indledes bl.a. med en profiltest for at sætte fokus på den enkelte leders læringsbehov, uddannelsen tilrettelægges i forhold til Region Sjællands referenceramme for ledelse og der inddrages materiale om Region Sjællands ledelses- og styringsdokumenter.
Mål for aftagers udbytte: Deltagernes udbytte fremgår af uddannelsens læringsmål og Region Sjællands referenceramme for ledelse
Metodik og arbejdsform: Fokus på aktiviteter før, under og efter uddannelsen, der kan øge transfer og effekt
Begrundelse for valg af metodik og arbejdsform: Undersøgelser viser at sådanne aktiviteter kan øge effekten og organisationen samlede udbytte af deres investering i uddannelse (Brinkerhoff 2001)
Periode1 aug. 2011 → …
Arbejd forUkendt ekstern organisation
Grad af anerkendelseNational