Rethink Business - medlem af rådgivende gruppe i kommunepuljen

Nielsen, T. M. (Deltager), Birgitte Geert Jensen (Deltager), Anders Debel (Deltager), Christian Fredsø (Deltager), Svend Erik Nissen (Projektleder), Ove Andersen (Projektleder)

  Aktivitet: Rådgivning - typerProjektsparring

  Beskrivelse

  Opgavens indhold:

  Bedømme og indstille ansøgninger fra kommuner, der ansøger om at få del i Rethink Business kommunepuljen. Formålet med projektet er at skabe nye, innovative, grønne vækstmuligheder og nye forretningsmodeller for kommunens virksomheder. Puljen skal bruges til at understøtte konkrete projekter en kommune har, der understøttet dette overordnede formål og som anvender cirkulær økonmi pricipper, til at skabe udvikling, ny vækst og bedre ressourceoptimering.
  Den rådgivende gruppes formål har været 1) at bidrage til ansøgningsvejledning herunder kriterier for kommunernes ansøgning 2) vurdere de indkomne ansøgning 3) indstille de indkomne ansøgninger til puljen.
  Jeg har været aktivt medlem af den rådgivende gruppe.


  Mål for aftagers udbytte: Få indput til og kvalificering af ansøgningsvejledning samt få vurderet indsendte ansøgninger fra kommunerne om projekt midler.
  Metodik og arbejdsform: Gruppearbejdsproces. Der har været 9 deltagere i gruppe heraf 2 fra Rethink Business projektet og øvrige fra diverse organisationer bl.a Arkitektskolen i Aarhus, Region Midtjylland pg Dansk Byggeri. Gruppen har mødtes en enkelt gang, været deltagere på det afholdte Rethink Business Kommuneseminar i februar 2013 og har ellers koorsponderet på mail koordineret af projektlederen.
  Begrundelse for valg af metodik og arbejdsform: Besluttet af Rethink Business organisationen.
  Periode3 dec. 201226 aug. 2013
  Arbejd forRethink Business ved Development Centre UMT, Danmark
  Grad af anerkendelseNational

  Emneord

  • økonomi
  • bæredygtighed
  • innovation
  • forretningsudvikling