Robotklynge Odense

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerKonference

Beskrivelse

200 UCL-studerende møder robotbranchen.

Samarbejdet mellem UCL, studerende og det fynske erhvervsliv er en væsentlig del af UCL. Det skaber et godt grundlag for både fremtidig udvikling for virksomhederne og fremtidig erhvervskarrierer for vore studerende.

Tirsdag d. 21/2 var det Universal Robots, OnRobot, Teknologisk Institut og Nordbo Robotics som gav oplæg for ca 200 studerende med vidt forskellige studieretninger for at skabe praktiske temaer der indgår i de pågældende uddannelser.

Studieretninger som Markedsføringsøkonomer, Handelsøkonomer, Innovation og entrepreneurskab, processteknologer, Autmationsteknologer, International handel og markedsføring får et indblik i branchen og dens betydning for en konkurrencedygtig udvikling. Efterfølgende vil der i undervisning blive arbejdet med virksomeheder fra branchen forskellige læringselementer i de enkelte uddannelser.

Et godt eksempel på at det fynske erhvervsliv er en super samarbejdspartner når det gælder deltagelse i og optimering af vore erhvervsuddannelser, en vigtig opgave – som skaber nye og væsentlige kompetencer hos både kommende og nuværende medarbejdere.

Dette sker selvfølgelig for at tilsikre både et sundt og stærkt erhvervsliv gennem uddannelse og skabelse af en medarbejderkapacitet, der er vigtig for at virksomheder fortsat kan stå stærk i en omskiftelig verdensorden, hvor nye krav og tendenser skal omsættes til værdi.

Samarbejdet har den - måske indlysende - fordel at begge parter får et stort udbytte.
Periode20 feb. 202321 mar. 2023
BegivenhedstypeKonference
Placering5000, DanmarkVis på kort
Grad af anerkendelseLokal

Emneord

  • Teknik, ingeniørvidenskab og IT
  • Erhvervsliv, handel og økonomi