Rockwell Seminar

Grøn, H. G. (Deltager), Nielsen, J. H. (Deltager)

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerSeminar

Beskrivelse

Products & Pizza er Rockwell Automations ½-dags seminar fyldt med produktopdateringer, produktnyheder og live demonstrationer samt afsluttende pizza og rødvin. Alt sammen i selskab med kollegaer fra branchen.Produktnyheder for intelligente maskiner og produktion, Smart produktion kræver gennemsigtighed i processerne. 
Kravene stiger til udstyr og maskiner, som for at kunne øge produktiviteten, er nødt til at blive smartere, lettere at integrere, samt levere flere oplysninger, så der kan reageres hurtigt på ændringer. Smart produktion betyder også øget fokus på sikring af data- og applikationsintegritet. Vi tager et kig ind i den nærmeste fremtid og præsenterer de seneste nyheder.- Nye og opdaterede værktøjer i Studio 5000 og FT View – få et overblik over de nye funktioner- Ny PowerFlex 755T og hvordan PowerFlex gør din produktion smartere- Næste generation af operatørpaneler med udvidet integration og real-time information- Smarte sensorer, der hjælper med at bygge maskiner hurtigere, samt overvåge maskinens status- Nye muligheder for beskyttelse af maskiner og anlæg- TeamOne app, der strømliner vedligehold og samarbejde mellem personaletSå hvad venter du på?
Skynd dig at tilmelde dig dette gratis arrangement allerede i dag, da pladserne er begrænsede. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en lærerig og fornøjelig eftermiddag med Products & Pizza.
Periode28 feb. 2017
BegivenhedstypeKonference

Emneord

  • programmering