Semesterprojekt: UX til Sundhedsapp

Aktivitet: Andre aktivitetstyperUndervisningsforløb

Beskrivelse

Sund Sammen er vores kunde for projekt 3. Sund Sammen er et projekt fra Anvendt Erhvervsforskning på UCL, der udføres i et samarbejde med Steno Diabetes Center.

Målet er at udvikle en løsning, der skal få nybagte forældre (slutbrugere) til at leve sundere og dyrke mere motion. Overordnet skal løsningen indeholde forløb til både mor og far, hvori der indgår forskelligt indhold fx podcasts, træningsvideoer, push-beskeder og eventuelt kort og faglig viden i form af mindre tekstmængder. Deltagerne skal kunne tracke deres egen træning og indtaste progression efter selvvalgte mål (antal minutter trænet, distance tilbagelagt, etc.).
Sund Sammen (administrative brugere) skal have information om brugernes anvendelse af løsning (tid brugt på platformen, ovenstående træningsmål, demografiske data). Der er altså tale om to adskilte brugergrupper.

Udfordringen (til konceptudviklingsstuderende) fra Sund Sammen, er at (I skal) udvikle en brugervenlig platform, hvor dette indhold kan være let tilgængeligt og som kan formidle det nævnte indhold, og andre tilbud, I finder relevante for projektets formål.
Periode18 apr. 20232 jun. 2023
Sted for afholdelseAnvendt Erhvervsforskning

Emneord

  • helsefysik
  • UX design