Sprog i daginstitutionen

Togsverd, L. (Arrangør), Annegrethe Ahrenkiel (Oplægsholder), Lars Holm (Oplægsholder), Slingerland, R. H. (Oplægsholder), Daugaard, L. M. (Oplægsholder)

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerWorkshop

Beskrivelse

Børns sprogudvikling og vurderinger af denne er på dagsordenen. Men hvordan? Hvad betyder det, at vi fokuserer på sprog, som vi gør? Og hvad forsvinder ud af syne? Kunne vi tænke og handle anderledes?

Deltag i temaeftermiddagen i Silkeborg om sprog i daginstitutionen sammen med forskere, pædagoger, undervisere og andre fagfolk fra det pædagogiske område. Hør oplæg fra forskere, der undersøger, udfordrer og nuancerer vores viden om sprog og sprogpraksisser i daginstitutionen – og del dine egne indsigter og erfaringer med andre.

Bag temaeftermiddagen står Center for Daginstitutionsforskning (CeDif), VIA og Viden på tværs – netværk for viden om daginstitutioner. Viden på tværs – netværk for viden om daginstitutioner er et nyt, åbent netværk i Vestdanmark for pædagoger, ledere, pædagogiske konsulenter, områdeledere, undervisere og forskere fra pædagoguddannelser og universiteter. CeDif er et samarbejde mellem RUC, DPU og professionshøjskolerne i Danmark.
Periode12 sep. 2019
BegivenhedstypeSeminar
PlaceringSilkeborg, Danmark
Grad af anerkendelseNational