Temadag om Generelle infektionshygiejniske retningslinjer

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerKonference

Beskrivelse

I forbindelse med udgivelsen af Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) om generelle infektionshygiejniske forholdsregler i sundhedssektoren afholder CEI en temadag med oplæg fra medlemmer af arbejdsgruppen samt eksterne foredragsholdere.
Der vil være en debat med deltagerne om, hvordan de generelle infektionshygiejniske retningslinjer kan implementeres – såvel i primær- som i sekundærsektoren.
De nationale infektionshygiejniske retningslinjer er ikke at betragte som lærebøger – retningslinjerne skal give klinikeren støtte til den rette infektionshygiejniske handling i den enkelte situation. Retningslinjerne tolkes dermed ud fra den enkeltes viden. Denne viden erhverves dels i den sundhedsprofessionelle grunduddannelse – dels i de faglige kliniske situationer i den fælles praksis.
På temadagen vil resultater fra en landsdækkende spørgeskemaundersøgelse af, hvordan der undervises i infektionshygiejne på professionsbachelor-uddannelsen i sygepleje blive præsenteret og debatteret.
Periode30 mar. 2017
BegivenhedstypeKonference
PlaceringKøbenhavn, DanmarkVis på kort

Emneord

  • Sygdom, sundhedsvidenskab og sygepleje
  • infektionshygiejne