Temadag om playlab, makerspace og fablab

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerKonference

Beskrivelse

Oplæg om Fablab ved Michael Angelo
Michael skriver om sit oplæg: "Jeg vil tale om Design Thinking og om hvordan arbejder vi med det i UCL. Mit oplæg vil have fokus på anvendelsen af Fablab og på hvorfor både studerende til erhverv og til professioner kan have glæde af det. Slutteligt inddrages deltagerne i diskussion om det fremadrettede arbejde med Design Thinking og Fablab".

Oplæg om Playlab ved Jesper Zimmer Wrang
Jesper skriver om sit oplæg: "UCL opretter i foråret 2019 to Play Labs. Et Play Lab er er et fysisk lokale, der gennem indretning, inventar og materialer skal kunne understøtte læreprocesser med en legende tilgang – playful learning. Endnu er vores Play Labs kun på tegnebrættet. Efter et kort rammesættende oplæg om baggrunde og formål med Play Labs lægges der derfor op til, at deltagerne kan være med til at idegenerere på, hvordan UCL får de bedst mulige Play Labs til at understøtte playful learning".

Oplæg om Makerspace ved Thor Ellegaard Hansen
Thor skriver om sit oplæg: "Oplægget fokuserer på den praksisnære brug af teknologi og på hvordan et nyt laboratorie kan understøtte uddannelsernes brug af teknologi i den daglige praksis. Jeg vil tale om de nye teknologiers indmarch i vores uddannelser og de erhverv de retter sig mod. Og så slutter vi af med at diskutere hvordan deltagerne ser deres egen praksis ind i det nye laboratorie".
Periode4 okt. 2018
BegivenhedstypeKonference
Grad af anerkendelseNational

Emneord

  • Skoler, fag og institutioner
  • pædagogisk arbejde
  • Uddannelse, professioner og erhverv