Beskrivelse

Temaeftermiddag i Silkeborg om børns trivsel sammen med forskere, pædagoger, undervisere, forvaltere og andre fagfolk fra det pædagogiske område. Oplæg fra forskere, der undersøger børns trivsel, og som er optagede af børnenes egne perspektiver på trivsel. Find tilmeldingslink nederst på siden.
Temaeftermiddagen blev holdt i regi af Viden på tværs-netværket, som er et netværk for pædagoger, ledere, dagtilbudschefer, pædagogiske konsulenter, områdeledere, undervisere og forskere fra pædagoguddannelser og universiteter. Formålet er at skabe broer mellem parter, der ikke ses til daglig og arbejder i forskellige hverdage. Netværket skal understøtte praksis- og vidensudvikling gennem inputs og diskussion af relevante pædagogiske temaer. Netværket giver mulighed for at praktikere, forskere, undervisere og forvaltningsfolk møder hinanden i et uformelt forum og kan diskutere fælles temaer fra forskellige vinkler.
Center for Daginstitutionsforskning (CeDif), VIA UC og UC SYD står bag netværket. CeDif er et samarbejde mellem RUC, DPU og professionshøjskolerne i Danmark og er støttet af BUPL.
Periode23 feb. 2023
Sted for afholdelseCenter for daginstitutionsforskning
Grad af anerkendelseRegional

Emneord

  • Børn og unge
  • dagtilbud