Udviklingskonference i det sundhedfaglige hovedområde, workshop: Mere liv i gamles hverdag – et praksisudviklingsprojekt

  • Karin Naldahl (Oplægsholder)
  • Karin Naldahl (Oplægsholder)

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerKonference

Beskrivelse

I mere liv i hverdagen indsamler frontmedarbejdere viden, afprøver metode og formidler resultater, der skaber værditilvækst i svage ældres hverdag. Projektets strategi benytter den såkaldte Gennembrudsmetode. Strategien omsætter eksisterende viden til ny praksis og formidler denne nye praksis primært ved hjælp af frontpersonale.
Projektet rummer fire delprojekter med hver sit fokusområde. UCN har bidraget som projektkonsulenter på Udeliv og Aften-natteliv og workshoppen vil blandt andet indeholde beretninger om konkrete tiltag i disse rettet mod rammerne for hverdagslivet og udvikling af de personlige hverdage.
Workshoppen vil være en præsentation af projektets metode og resultater, efterfulgt af gensidig inspiration til lignende projekter med praksis eller undervisningsaktiviteter i grunduddannelse eller efter- og videreuddannelse.


I samarbejde med projektkonsulentkollegerne i UCN Ole Mygind, Lisbeth Vinding Madsen og Inge Lange ansvarlig for planlægning af workshop. I samarbejde med Lisbeth Vinding Madsen ansvarlig for afvikling af workshoppen / projektpræsentation
Periode17 aug. 2010
BegivenhedstypeKonference
ArrangørProfessionshøjskolen UCN
PlaceringAalborg, DanmarkVis på kort