Vis os, hvad vi kan blive

Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag eller oplæg

Beskrivelse

Organisationen for professionshøjskolestuderende (tidligere SFUC) sætter fokus på faglighed og fagidentitet som trivselsfremmere. Hvordan skaber vi den stærke faglige identitet i tværfaglige studiemiljøer?

Social og faglig trivsel går nemlig hånd i hånd. For ligesom sociale fællesskaber, fredagsbar og fede faciliteter er afgørende for trivsel på professionsuddannelserne, så er der et særligt behov for at tale fagligheden frem - og op. Trivsel handler (også) om faglig identitet og stærkt fagligt indhold på uddannelserne, som gør studievalget meningsfuldt. Her har uddannelserne en opgave (undervisere, kommuner/regioner, professionen) – for de skal turde være rollemodeller, vise stolthed for deres fag/profession og udpege karriereveje.

Organisationen for professionshøjskolestuderende tager dig med i en fokusgruppesamtale, hvor vi sammen vil skabe muligheder og løsninger til, hvordan vi skaber en stærke faglige identitet i studiemiljøerne, så de fremmer den faglige trivsel og campuslivet.

Workshoppen foregår som en fokusgruppesamtale hvor du som deltager indgår sammen med inviterede gæster.

Samtalen tager udgangspunkt i en praksisfortælling, hvor studiemiljøet har bidraget til en følelse af faglig identitet og styrket trivslen på uddannelsen. Fortællingen rejser en række spørgsmål, som vil blive stillet inviterede aktører. Du kan også byde ind i diskussionen - og til slut vil panelet italesætte ,centrale hovedpointer.
Periode30 sep. 2022
BegivenhedstitelUddannelsesdebatten 2022 - Flere der trives mere: Et folkemøde om uddannelse
BegivenhedstypeKonference
PlaceringNørre Nissum, DanmarkVis på kort
Grad af anerkendelseNational