Beskrivelse

WAUW 2023 er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor de danske professionshøjskoler i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere sætter fokus på arbejdet med læreplanstemaet natur, udeliv og science i den pædagogiske læreplan.

Formålet med konferencen er at styrke kvaliteten af science-orienterede læringsmiljøer, hvor børnenes naturlige nysgerrighed er udgangspunktet for fælles, legende undersøgelser af naturvidenskabelige fænomener, der styrker børnenes naturvidenskabelige almendannelse. På WAUW mødes pædagogisk personale og andre interessenter til en overraskende og udviklende dag med et væld af spændende oplæg, workshops, aktuelle keynote-speakers, nyeste forskningsviden, relevante messestande, inspirerende værksteder og konkrete ideer som inspirerer og understøtter deltagernes videre arbejde med læreplanstemaet natur, udeliv og science i den pædagogiske praksis som inspirerer og klæder dig på til at arbejde med børn om natur og science.

Konferencen er målrettet dagplejere, dagplejepædagoger, pædagoger, pædagogmedhjælpere, pædagogiske assistenter, studerende, daglige ledere, institutionsledere og andre med interesse for natur, udeliv og science.
Periode28 sep. 2023
BegivenhedstitelWAUW 2023: En konference målrettet pædagogisk personale, der arbejder med natur, udeliv og science i den pædagogiske læreplan
BegivenhedstypeKonference
PlaceringSlagelse, DanmarkVis på kort
Grad af anerkendelseNational

Emneord

  • pædagogik
  • Den styrkede pædagogiske læreplan