Webdesign og tendenser

Aktivitet: Rådgivning - typerKursusvirksomhed

Beskrivelse

Opgavens indhold: Opgaven gik ud på at klæde en række ansatte fra Jobindex på i forhold til centrale tendenser inden for webdesign. Derudover blev de introduceret for metoder til at tilgå udviklingen af designløsninger samt en forståelse af brugervenlighed. Endelig blev de præsenteret for en model for digitalt engagement der er skabt på baggrund af underviserens arbejde med menneskets ændrede selvforståelse i mødet med digitale platforme. 
Mål for aftagers udbytte: Efter forløbet havde de deltagende både 1) en generel fornemmelse af, hvad der er interessant at arbejde med inden for webdesign for tiden, 2) en forståelse af designmetoder som atomic design, grids, trunk tests mm. og 3) en forståelse af brugervenlighed og brugeroplevelse samt en brugbar model til at undersøge en given målgruppe med henblik på webdesign.
Metodik og arbejdsform: Forløbet blev gennemført ved en række præsentationer og mellemliggende diskussion om centrale emner.
Begrundelse for valg af metodik og arbejdsform: Forløbets længde gjorde at der ikke var mulighed for at deltagerne kunne bryde ud i grupper. Emnerne lagde også op til en fælles diskussion og denne præsentationsform gjorde at alle lærte af hinandens kommentarer.
Periode20 maj 2016
Arbejd forJobindex, Danmark
Grad af anerkendelseNational