Beskrivelse

Efteruddannelse: I Fælleskøkkenet i Sakskøbing smagte samme ret vidt forskelligt fra uge til uge.

Periode9 jun. 2021

Mediebidrag

1

Mediebidrag

  • TitelFagligt løft med fokus på smag
    Mediets navn/udløbKost ernæring sundhed
    MedietypeTryk
    Land/OmrådeDanmark
    Dato09/06/21
    BeskrivelseEVU i samarbejde med aftagerfelt
    Producer/forfatterJeanette Ulnits
    PersonerAnette Kamuk, Ane Kruse

Kursus

TitelSmagskursus;<br/>ED Ernæring og sundhed: Smags og måltidsudvikler, modul 1,2,3
Periode1 sep. 2021
Linkhttps://phabsalon.dk/modul/kursus-med-fokus-paa-smag/

Frie emneord

  • Uddannelse, professioner og erhverv
  • smag
  • EVU
  • Efteruddannelse
  • Storkøkken
  • ernæring
  • sundhed
  • kvalitetssikring