Skræl og skorper kan blive til lækkerier

Presse/medie

Beskrivelse

Med lidt fantasi og snilde kan du kreere alt fra brød til ketchup med de rester fra madlavningen, som du plejer at smide ud.Den grønne spand i dit køkken bugner af guld. I hvert fald hvis du spørger Thomas Thorius, der er kok og køkkenchef hos Jespers T...
Periode5 sep. 2023 → 8 okt. 2023

Mediedækning

10

Mediedækning

  • TitelSkræl og skorper kan blive til lækkerier
    Mediets navn/udløbSeniornews.dk
    Dato08/10/23
    Producer/forfatterTroels Gorell
    PersonerNanna Molnit Ørum
  • TitelSkræl og skorper kan blive til lækkerier
    Mediets navn/udløbSeniornews.dk
    Dato08/10/23
    Producer/forfatterTroels Gorell
    PersonerNanna Molnit Ørum
  • TitelSkræl og skorper kan blive til lækkerier
    Mediets navn/udløbDagbladet Roskilde
    Dato05/09/23
    PersonerNanna Molnit Ørum
  • TitelSkræl og skorper kan blive til lækkerier
    Mediets navn/udløbDagbladet Ringsted
    Dato05/09/23
    PersonerNanna Molnit Ørum
  • TitelSkræl og skorper kan blive til lækkerier
    Mediets navn/udløbDagbladet Køge
    Dato05/09/23
    PersonerNanna Molnit Ørum
  • TitelSkræl og skorper kan blive til lækkerier
    Mediets navn/udløbNordvestnyt Holbæk/Odsherred
    Dato05/09/23
    PersonerNanna Molnit Ørum
  • TitelSkræl og skorper kan blive til lækkerier
    Mediets navn/udløbNordvestnyt Kalundborg
    Dato05/09/23
    PersonerNanna Molnit Ørum
  • TitelSkræl og skorper kan blive til lækkerier
    Mediets navn/udløbFrederiksborg Amts Avis
    Dato05/09/23
    PersonerNanna Molnit Ørum
  • TitelSkræl og skorper kan blive til lækkerier
    Mediets navn/udløbSjællandske Slagelse
    Dato05/09/23
    PersonerNanna Molnit Ørum
  • TitelSkræl og skorper kan blive til lækkerier
    Mediets navn/udløbSjællandske Næstved
    Dato05/09/23
    PersonerNanna Molnit Ørum