Filter
Bidrag til bog/antologi

Søgeresultater

  • 2025

    Mad, måltider og ernæring

    Christoffersen, T., 7 jan. 2025, Ældre og aldring: Gerontologiske og geriatriske perspektiver inden for ergoterapi, fysioterapi og sygepleje. Andresen, M., Lindahl, M. & Østergaard Steenfeldt, V. (red.). 1 udg. Gad, s. 99 129 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  • 2024

    Cooking of meat

    Aaslyng, M. A. D., Tørngren, M. A. & Vestergaard, C., 2024, Encyclopedia of Meat Science. Dikeman, M. (red.). 3. ed. udg. Elsevier, s. 145-154 10 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  • Sensory assessment of meat

    Aaslyng, M. A. D., Warner, R. & Grønbeck, M., 2024, Encyclopedia of Meat Science. Dikeman, M. (red.). 3. ed. udg. Elsevier, s. 267-278 12 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  • 2022

    Ernæring og væske til kirurgiske patienter

    Christoffersen, N. & Christoffersen, T., 2022, Kirurgiske sygdomme og evidensbaseret sygepleje. Hundborg, S. (red.). 1. udg. udg. FADL's Forlag, s. 548-575 28 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  • 2021

    Ergoterapeutisk intervention, opfølgning og evaluering

    Joensen, M. B., Johannesen, G. & Dynesen, A. W., 2021, Ergoterapi og fysioterapi i den palliative indsats. Lindahl-Jacobsen, L. & Varning Poulsen, D. (red.). 1. udg. udg. København: Gad, s. 109-127 19 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning