• Telefon6318 3700

Organisationsprofil

Organisationsprofil

Bioanalytikeruddannelsen har fokus på at træne de studerende til at udføre og kvalitetssikre laboratorieanalyser, blodprøvetagning og undersøgelser samt at fortolke og formidle resultaterne. Arbejdsopgaverne er centrale for diagnostik og behandling af sygdomme og foregår i samarbejde med læger og andre sundhedsprofessionelle med fokus på patienten, så der leveres rette svar til rette tid. Der er også fokus på det professionelle møde med patienter og pårørende ved blodprøvetagning og forskellige undersøgelser.

Gennem uddannelsen udvikler Bioanalytikerstuderende en dybdegående forståelse for de biologiske processer der forgår i kroppens samt, hvordan vi kan benytte forskellige kemiske og fysiske processer til at undersøge disse. De studerende lærer at forstå og betjene højteknologisk analyseudstyr, der i forskelligt omfang kan være baseret på AI og kan varierer fra at være manuelt betjent til at være fuldt automatiseret. Bioanalytikeruddannelsen klæder desuden de studerende på til at kunne være aktive i udvikling og forskning inden for professionen og sundhedsvæsnet.

Fingerprint

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Bioanalytikeruddannelsen UCL er aktive. Disse emneetiketter kommer fra arbejder fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingerprint.

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller