Projekter pr. år
Fingerprint
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
Profiler
-
-
GBF: Grønne Bæredygtige Fællesskaber
Siiger, C., Dyg, P. M., Petersen, C. P., Hatt, C., Villadsen, M., Mortensen, B. J., Barthel, C. A. & Barslund, S. K.
15/09/20 → 31/01/24
Projekter: Projekt › Udviklingsprojekt/ Innovation
Fil -
Opskrifter - en professionskompetence
Kristensen, M. I., Ørum, N. M., Bjerre, L. & Justesen, L.
Projekter: Projekt › Udviklingsprojekt/ Innovation
-
Effect of maternal fish oil supplementation during lactation on socioemotional wellbeing and physical activity in 13-year-old children: A randomized clinical trial
Eriksen, S. E., Lauritzen, L. A., R. Hegelund, E., Niclasen, J. & F. Michaelsen a, K., 20 okt. 2023, I: Prostaglandins, Leukotrienes & Essential Fatty Acids. 197, 102588, s. 1-7 7 s., 102588.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftsartikel › Forskning › peer review
-
Experiences of older vulnerable people with ischemic heart disease and their peer mentors: A qualitative process evaluation
Pedersen, M. K., Bennich, B. B., Petersen, R. A., Boateng, T., Egerod, I. & Overgaard, D., 11 sep. 2023, I: Journal of Advanced Nursing.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftsartikel › Forskning › peer review
Åben adgang -
Grønne Madfællesskaber - socialgastronomisk håndbog
Dyg, P. M. & Anderberg, C., 15 nov. 2023, 73 s.Publikation: Bog/antologi/rapport/Ph.d. afhandling › Rapport › Formidling
Priser
-
Presentation: Social gastronomy initiatives in Copenhagen, Denmark - Addressing food insecurity, sustainability and health
Pernille Malberg Dyg (Oplægsholder)
8 nov. 2023 → 11 nov. 2023Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag eller oplæg
Fil -
Ernærings- og Sundhedsuddannelsen (Organisation)
Anette Pia Due (Formand)
dec. 2022Aktivitet: Medlemsskab - typer › Medlem af nationalt netværk
-
Ledelse og livslang læring
Lasse Kristian Suhr (Deltager) & Kirstine Hartvig Mahler (Deltager)
4 mar. 2021Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Konference
Presse/medier
-
Særskilte kostråd for seniorerne: Især én ting bør du spise mere af, når du har rundet 65 år
24/11/23 → 28/11/23
2 elementer af Mediedækning
Presse/medie
-
-