Projekter pr. år
Netværk
Profiler
Projekter
- 4 Igangværende
-
-
Kvalitetsløft og klimaomstilling af mad- og måltidsområdet
01/12/20 → 02/01/23
Projekter: Projekt › Udviklingsprojekt/ Innovation
-
GBF: Grønne Bæredygtige Fællesskaber
Siiger, C., Dyg, P. M., Petersen, C. P., Barthel, C. A., Hatt, C. & Villadsen, M.
15/09/20 → 31/01/24
Projekter: Projekt › Udviklingsprojekt/ Innovation
Publikation
-
Implementeringskatalog - De Gode Madkasser
Due, A. P. & Beck, A. M., 2021, Kbh.: Københavns Professionshøjskole. 28 s.Publikation: Bog/antologi/rapport/kliniske retningslinjer › Rapport › Formidling
Fil -
Breastmilk Lipids and Oligosaccharides Influence Branched Short-Chain Fatty Acid Concentrations in Infants with Excessive Weight Gain
Pekmez, C. T., Larsson, M. W., Lind, M. V., Vazquez Manjarrez, N., Yonemitsu, C., Larnkjær, A., Bode, L., Molgaard, C., Michaelsen, K. F. & Dragsted, L. O., 2020, I: Molecular Nutrition & Food Research. 64, 3, e1900977.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftsartikel › Forskning › peer review
-
Georg Simmel
Stenbak Larsen, C., 2020, Klassisk og Moderne Samfundsteori. Andersen, H. & Kaspersen, L. B. (red.). 6 udg. København, Bind 1. s. 165-182 18 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
Aktiviteter
-
Culinary quality in hospital meals
Terkel Søndergaard Røjel (Oplægsholder)
17 jul. 2017Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag eller oplæg
-
International Conference on Culinary Art and Sciences
Terkel Søndergaard Røjel (Deltager)
17 jul. 2017Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Konference
-
Narrative Samtaler - Intensiv træning
Birgitte Gade Brander (Deltager)
3 okt. 2016 → 7 okt. 2016Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Workshop