Forskningsprogrammet Bæredygtig vækst, UCN - Ophørt 31/12/2021

Organisationsprofil

Forskningsprogrammet Bæredygtig Vækst dækker over tværfaglig forskning primært i tilknytning til UCN’s to overordnede uddannelsesområder Teknologi og Business.

Fokus for forskningsprogrammet er forandringer i samfundets værdiproduktion og professionernes rolle heri. Der forskes i nye teknologier og markeder, og hvordan relationer og værdier omsættes i bæredygtige løsninger. Målet er at udvikle og løse tværinstitutionelle og tværfaglige problemstillinger gennem programmets forskningsaktiviteter, blandt andet gennem utraditionelle og udfordrende kombinationer af fagligheder. Forskningsprogrammet tilbyder således praksisnær, anvendelsesorienteret forskning med udgangspunkt i konkrete udfordringer fra virksomheders, organisationers, og medarbejderes hverdag. Vi bringer alle relevante aktører sammen med henblik på at skabe nye relationer og opbygge, teste og omsætte viden i et aktivt, tværfagligt forum.

Kontakt programleder Anders Vestergaard (anve@ucn.dk) for mere information om forskningsprogrammet Bæredygtig Vækst.

Fingerprint

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Forskningsprogrammet Bæredygtig vækst, UCN - Ophørt 31/12/2021 er aktive. Disse emneetiketter kommer fra arbejder fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingerprint.

Netværk

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller