• Telefon6318 3700

Organisationsprofil

Organisationsprofil

Fysioterapeutuddannelsen i Odense uddanner kommende fysioterapeuter til at arbejde med en bred vifte af udfordringer, der kan påvirke menneskers trivsel, bevægelses- eller funktionsevne. Dette kan ex. omfatte ryg- og ledproblemer, kroniske sygdomme, og mental trivsel. Fysioterapeutuddannelsen uddanner morgendagens fysioterapeuter til at spille en central rolle i forebyggelse, sundhedsfremme og rehabilitering, med det formål at forbedre menneskers livskvalitet.

Forskere tilknyttet Fysioterapeutuddannelsen bidrager med forskning til et bedre sundhedsvæsen, og for at borgere/patienter får flere gode leveår. Ved at forske sikres at uddannelsen kontinuerligt bygger på faglig viden af høj kvalitet, og at undervisere, studerende og dimittender kan bidrage med relevant faglig viden og tilsvarende kompetencer i en sundhedsfaglig praksis.

Fingerprint

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Fysioterapeutuddannelsen er aktive. Disse emneetiketter kommer fra arbejder fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingerprint.

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller