Professionshøjskolen UCN

  • PostadresseVis på kort

    Selma Lagerløfs Vej 2

    9220 Aalborg Øst

Organisationsprofil

Organisationsprofil

Om UCN
Professionshøjskolen UCN er en af Danmarks seks professionshøjskoler. Vi udvikler og udbyder praksisnær videregående uddannelse, efteruddannelse og forskning.

UCN er forankret i Nordjylland og er en af regionens største videregående uddannelsesinstitutioner med faciliteter i både Aalborg, Hjørring og Thisted. Vores udbud dækker korte og mellemlange videregående uddannelser inden for pædagogik, business, sundhed og teknologi.

Viden, færdigheder og kompetencer til en ny tid
UCN er en regionalt forankret praksisnær vidensinstitution, der med nationalt og internationalt udsyn uddanner og danner de professionelle, som nu og i fremtiden skal skabe bæredygtig vækst og velfærd.

Sammen med professioner og erhverv skaber UCN en særlig læring, viden og innovation, der er nødvendig for, at studerende, virksomheder og institutioner kan og tør handle reflekteret i de dilemmaer, udfordringer og muligheder, som følger af teknologiske og samfundsmæssige forandringer.

Forskning
Forskningen ved UCN er forankret i 4 forskningscentre:

 

Fingerprint

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Professionshøjskolen UCN er aktive. Disse emneetiketter kommer fra arbejder fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingerprint.

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller