Organisationsprofil

Organisationsprofil

Radiografuddannelsen bygger bro mellem mennesker og avancerede teknologier. På radiografuddannelsen kan man dyrke passion for højteknologi og gøre en forskel for andres liv. Uddannelsen har et skarpt blik på afgørende detaljer for sygdomstegn og behandling, da radiografens undersøgelser af kroppens indre er med til at levere den nødvendige viden, som lægerne skal bruge til at stille en diagnose og vælge den rette behandling. Radiografer uddannes til at møde patienter med alt fra brækkede knogler eller hjerteproblemer til meget komplicerede kræftforløb, og de arbejder primært indenfor en af de tre specialeområder: Radiologi, Stråleterapi eller Nuklearmedicin. Gennem udredning, diagnostik og behandling spiller radiografen en væsentlig rolle i at optimere de teknologiske muligheder til gavn for den enkelte patient og førende til bedre diagnostiske resultater eller behandling.

 

Forskere tilknyttet Radiografuddannelsen bidrager med forskning til at sikre patienterne ift. den risici der kan være koblet til udredning, diagnostik og behandling, og for at borgere/patienter får flere gode leveår. Ved at forske sikres at uddannelsen kontinuerligt bygger på faglig viden af høj kvalitet, og at undervisere, studerende og dimittender kan bidrage med relevant faglig viden og tilsvarende kompetencer i en sundhedsfaglig praksis.

Fingerprint

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Radiografuddannelsen UCL er aktive. Disse emneetiketter kommer fra arbejder fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingerprint.

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller