Projekter pr. år
Fingerprint
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
Projekter
- 3 Afsluttet
-
Kompetenceudviklingsindsatsen Maddannelse, Måltider og Sundhed
Nielsen, M. K., Schneider, M., Damsgaard, C., Frerks, C. G., Habekost, E. R., Terkelsen, C., Iversen, D. C. Z., Steiner, M., Ruge, D., Auning, M. N. R., Kamstrup, K. & Lauridsen, A.
20/12/18 → 30/06/21
Projekter: Projekt › Udviklingsprojekt/ Innovation
-
Smagsklasser 2.0
Pless, M., Hedegaard, L. & Terkelsen, C.
01/07/18 → 30/06/21
Projekter: Projekt › Udviklingsprojekt/ Innovation
-
Smag for Livet. Med smagen som brobygger
Hedegaard, L., Schneider, M. & Christensen, M.
01/07/18 → 31/12/21
Projekter: Projekt › Forskning
Publikation
-
Hvad er klimaundervisning af elever i GastroLabCollege?
Schneider, M., Christensen, M. & Sørensen, S., 31 jan. 2023, Smag for Livet.Publikation: Andet › Indlæg i netbaserede medier
-
Klima på dagsordenen
Schneider, M., Christensen, M. & Sørensen, S., sep. 2023, 17 s. Odense : Smag for Livet.Publikation: Andet › Undervisningsmateriale
Åben adgang -
Rethinking the design of (food) conferences – The case of Creative Tastebuds 2021
Højlund, S., Schneider, M. & Rymann, E., 14 nov. 2022, I: International Journal of Food Design.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftsartikel › Forskning › peer review
Åben adgang
-
Konsulent for skolerettede projekter om bæredygtige fødevarer
Mikael Schneider (Konsulent)
2023 → …Aktivitet: Rådgivning - typer › Projektsparring
-
Forskning i børns smag
Mikael Schneider (Oplægsholder) & Eva Rymann (Oplægsholder)
27 apr. 2023Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag eller oplæg
-
Gastrofysik – Tips til naturfagligt undersøgende arbejde med gastronomi
Morten Christensen (Oplægsholder) & Mikael Schneider (Oplægsholder)
23 mar. 2023Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag eller oplæg
Fil