Sundhed, Social og Engineeringområdet

Fingerprint

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Sundhed, Social og Engineeringområdet er aktive. Disse emneetiketter kommer fra arbejder fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingerprint.

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller
  • Cooking of meat

    Aaslyng, M. A. D., Tørngren, M. A. & Vestergaard, C., 2024, Encyclopedia of Meat Science. Dikeman, M. (red.). 3. ed. udg. Elsevier, s. 145-154 10 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  • Et presset sundhedsvæsen

    Falch, L. A. & Danbjørg, D. B., 2024, (Accepteret/In press) Sundhedsvæsenet under forandring. Hundborg, S. (red.). Munksgaard

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  • Sensory assessment of meat

    Aaslyng, M. A. D., Warner, R. & Grønbeck, M., 2024, Encyclopedia of Meat Science. Dikeman, M. (red.). 3. ed. udg. Elsevier, s. 267-278 12 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review