Københavns Professionshøjskole

Organisationsprofil

Organisationsprofil

Københavns Professionshøjskole udvikler og udbyder praksisnær videregående uddannelse og forskning, der styrker såvel det private som det offentlige arbejdsmarked.

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. Københavns professionshøjskole har sit udgangspunkt i Region Hovedstaden og er en af 6 professionshøjskoler i Danmark.

Københavns Professionshøjskole udbyder mellemlange videregående uddannelser – eller professionsbacheloruddannelser. Københavns Professionshøjskole uddanner pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling.

Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning. Københavns Professionshøjskole skal gennem samarbejde og i partnerskaber med vores omverden udvikle og nytænke uddannelse og læreprocesser så vores studerende efter endt uddannelse kan imødekomme fremtidens udfordringer kompetent og kvalificeret til gavn for borgere og virksomheder. Det er vores holdning, at myndige fagprofessionelle er nøglen til at realisere samfundets fineste idealer og løse dets vanskeligste problemer.

Læs mere på KP's hjemmeside

Forskning og udvikling på Københavns Professionshøjskole

Fingerprint

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Københavns Professionshøjskole er aktive. Disse emneetiketter kommer fra arbejder fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingerprint.

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller
 • Nordisk Ministerråd (Forlag)

  Marianne Eskebæk Larsen (Redaktionsgruppemedlem), Nina Goga (Redaktionsgruppemedlem) & Sofie Hermansen Eriksdatter (Redaktionsgruppemedlem)

  21 jan. 2031

  Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typerReviewer/redaktør af tidsskrift

 • Netværk og videndelingsdag

  Jens Willer (Deltager)

  6 mar. 2024

  Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerSeminar

 • NERA 2024

  Katrine Scott (Deltager)

  6 mar. 20248 mar. 2024

  Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerKonference