UC SYD

Organisationsprofil

Organisationsprofil

UC SYD er den største uddannelsesinstitution i Sydjylland. En vigtig vidensinstitution, et samlingspunkt for landsdelen. Vi har 13 professionsbacheloruddannelser, en erhvervsuddannelse og to erhvervsakademiuddannelse. Vi udbyder en lang række videreuddannelser og bedriver udvikling og forskning inden for pædagogik, sundhed, og samfundsfag. Center for undervisningsmidler hjælper områdets skoler med kurser og materialer.

UC SYD har omkring 5.000 studerende på grunduddannelserne, heraf 600 internationale, 2.500 på videreuddannelserne og mere end 600 medarbejdere fordelt på fire campusser.

Fra Esbjerg til Kolding, fra Haderslev til Aabenraa og nu også i Tønder, er vi til stede med specialiserede, tværfaglige uddannelsescentre og forskningsmiljøer. Vi ligger midt i smuk natur, nær jobs og gode studieboliger i byer, hvor du kan leve, mens du læser. 

Forskning

Vi forsker i velfærdsprofessionernes udfordringer og muligheder. I samarbejde med praksis skaber vi ny viden, der gør lærere, pædagoger, sygeplejersker, jordemødre, fysioterapeuter, ergoterapeuter og socialrådgivere og vores professionsstuderende dygtigere.

Forskningsprogrammer

Fingerprint

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor UC SYD er aktive. Disse emneetiketter kommer fra arbejder fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingerprint.

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller